CAMPUS WSA YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE
Campus Slider

Kanada Vizesi İçin Belgeler

 

  • En az 1 yıllık pasaportunuz.
  • Varsa eski pasaportunuz.
  • Kanada Konsolosluğu vize başvuru formu.(APPLICATION FOR A TEMPORARY RESIDENT VISA) CAMPUS sizin andıza bu formu doldurarak size teslim edecektir.
  • 4 adet vesikalık fotoğraf ( arkası imzalı olmalı )
  • Kanada’ya neden gittiğinizi, niçin Kanada’yı seçtiğinizi ve orada almayı düşündüğünüz eğitimin ileriye dönük planlarınıza ne ölçüde faydalı olacağını kısaca anlatan bir niyet mektubu. ( Bu mektupta Kanada’da bulunduğunuz sürede eğitim ve yaşam giderlerinizi karşılayabilecek durumda olduğunuzu ve eğitiminiz sonunda orada kalmayı düşünmeyip kesin olarak Türkiye’ye döneceğinize konsolosluğu ikna etmelisiniz ).
  • Savcılıktan iyi hal kağıdı.
  • Sizi finanse eden kişinin en az 2-3 aylık hareket gösteren banka hesap cüzdanı fotokopisi.
  • Sizi finanse eden kişinin, sizin tüm okul ve yaşam giderlerinizi karşılayacağını kabul ve taahhüt ettiğini belirten yazı.
  • Öğrencinin ABD’de geçimini sağlayan kişinin;
    • Ticaret ve sanayi odasından alınacak faaliyet belgesi ve zarar göstermeyen vergi levhası fotokopisi.
    • İmza sirküleri, resmi gazetede çıkan kuruluş ilanı fotokopileri.
    • Birkaç aylık maaş bordrosu fotokopileri. 
  • Çalıştığınız şirketten izinli olduğunuzu ve dönüşünüzde işinize edebileceğinizi gösteren antetli kağıda mektup.
  • Varsa tapu fotokopileri
  • Malvarlığınızı göstereceğinize inandığınız belgeler ( Araba Ruhsatı fotokopisi, Hisse Senedi fotokopisi, vs. )
  • Okul kabul formunun aslı.
  • Erkekler için askerlik terhis/tecil belgesi.
  • Evli iseniz evlilik cüzdanı.
  • Mezun olanlar için aldığınız son diploma veya eşdeğer belge ve transkript.
  • Öğrenciyseniz yeni tarihli öğrenci belgesi ve transkript.
  • Garanti bankasına yatırılacak vize ücreti.

18 yaşının altında anne-baba/veli ile seyahat etmeyen tüm çocuklar yanlarında ebeveynleri/yasal velileri tarafından çocuklarının seyahat etmelerine izin verdiklerini teyit eden noter tasdikli belge ( aslı+fotokopisi ) İngilizce olması zorunludur.

 


 
#
Tamam