CAMPUS WSA YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE
Campus Slider

Güney Afrika Öğrenci Vizesi

BAŞVURU BELGELERİ (3 aydan kısa süreli eğitim için)

1.Vize başvuru formu,
2.Vize başvuru ücretinin  İş Bankasına ödendiğine dair dekont,
3.Güney Afrika'dan ayrılış tarihinden itibaren en az 30 gün süre ile geçerli pasaport,
4.Arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf,
5.Vize başvurusunun değerlendirilmesinden sonra geri ödenebilir €800 deposito,
6.Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu veya €800geri ödenebilir deposito veya davet eden kişiden/eğitim kurumundan masrafların kendileri tarafından karşılanacağına dair taahhütname,
7.Güney Afrika'daki okuldan kabul belgesi,
8.Konaklama ile ilgili bilgi,
9.Doğum kayıt örneği ,
10.(Var ise) evlilik cüzdanı,
11.Son diplomanız veya eşdeğer belgeniz ,
12.Türkiye'de halen bir eğitim kuruluşunda kayıtlı iseniz öğrenci belgeniz ve not çizelgesi,
13.Kendi ülkenizde İngilizce dil eğitiminizi kanıtlayan belge(dil kursuna devam ettiğinize dair yazı),
14.Eğitim, ulaşım , konaklama ve diğer masrafları karşılayabileceğinize dair finansal durumunuzu gösterir belgeler,
15.Reşit olmayan öğrenciler için ebeveynleri yada velayet sahibi ebeveyn tarafından noter huzurunda verilmiş  muvafakatname.

BAŞVURU BELGELERİ (3 aydan uzun süreli eğitim için)


1.Vize başvuru formu,
2.Vize başvuru ücretinin İş Bankasına ödendiğine dair dekont,
3.Güney Afrika'dan ayrılış tarihinden itibaren en az 30 gün süre ile geçerli pasaport,
4.Arka fonu beyaz  2 adet vesikalık fotoğraf,
5.Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu (vize onayından sonra biletin Güney Afrika Konslolosluğuna sunulması gerekir),
6.Vize başvurusunun değerlendirilmesinden sonra geri ödenebilir €800 deposito,
7.Güney Afrika'daki okuldan kabul belgesi,
8.Konaklama ile ilgili bilgi,
9.(Var ise) evlilik cüzdanı
10.Cumhuriyet Savcılığından alınmış sabıka kaydı,
11.Sağlık raporu ve akciğer filmi ve raporu ,
12.Son diplomanız veya eşdeğer belgeniz,
13.Türkiye'de halen bir eğitim kuruluşunda kayıtlı iseniz öğrenci belgeniz ve not çizelgesi,
14.Kendi ülkenizde İngilizce dil eğitiminizi kanıtlayan belge(dil kursuna devam ettiğinize dair yazı),
15.Eğitim, ulaşım , konaklama ve diğer masrafları karşılayabileceğinize dair finansal durumunuzu gösterir belgeler,
16.21 yaş altındaki öğrenciler için:
• Eğitimi süresince Güney Afrika’da sorumluluğunu alacak kişi yada kurum tarafından verilmiş teyit yazısı,
• Ebeveynler yada velayet sahibi ebeveyn tarfından noter huzurunda verilmiş  muvafakatname.

Canlı DestekÇEVRİM DIŞI

- Size nasıl yardımcı olabilirim?

Konuşmaya Katıl
Danışman Köşesi
GÖKAY ERİÇGÖKAY ERİÇ
Yılda 200 BİN Öğrenci Malta'ya Gidiyor...

İngilizce öğrenmenin en önemli ülkelerinden biri haline gelen Malta’ya yılda 200 bin öğrencinin gittiğini biliyor muydunuz?

Devamı
GÖKAY ERİÇGÖKAY ERİÇ
ABD Vize Başvurusu Hakkında

ABD vize başvurusu hakkında bilmenizi tavsiye ettiğimiz detaylar...

Devamı
Tüm Makaleler
Ayın Okulu
InlinguaInlinguaDetay

KATILIMCILARIN GÖZÜNDEN

Dila Z.
Dila Z. Yurtdışında Dil Okulları
Dersleri çok seviyorum çünkü dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle birlikte ders alıyorum...
Devamı
Sıla D.
Sıla D. Yurtdışında Dil Okulları
EC New York’ta 3 hafta İngilizce eğitimi aldım. Okulun yeri muhteşem olduğu için...
Devamı
 
#
Tamam