CAMPUS WSA YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE
Campus Slider

Malta Öğrenci Vizesi

Türk Vatandaşları ve Türkiye’de ikamet eden Yabancı Uyruklular için Vize Başvuru Belgeleri:

 

    • Pasaportun aslı : Seyahat sonrası en az 3 ay geçerli olan bir pasaport ve pasaport’ta vize için en az 2 boş sayfa bulunmalıdır. Pasaportun veriliş tarihi 10 seneden önce olmamalıdır. Yabancı asıllı vatandaşlar için dönüşten itibaren 3 ay daha geçerli oturum izni kartı gereklidir.
    • Vize Başvuru Formu: Eksiksiz, imzalı, gerçeğe uygun doldurulmuş başvuru formu (CAMPUS TARAFINDAN DOLDURULACAKTIR.)
    • İki adet fotoğraf : 2 adet yeni çekilmiş renkli biometrik fotoğraf.(3,5-4,5 cm)
    • Pasaportunuzun işlenmiş tüm sayfaların fotokopisi
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
    • Uçak Bileti Rezervasyonu
    • Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat sağlık sigortası dönüşten itibaren 15 gün fazla olacak şekilde yapılmalıdır.
    • Ders/Derslerin detaylarını, süresini ve ücretini gösteren, kuruluşun mührünü ve okul yöneticisinin imzasını taşıyan Malta eğitim kuruluşundan kabul mektubu ve ödemenin yapıldığını onaylayan makbuz.
    • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler: Son 3 aya ait banka hesap dökümü güncel ve son 15 gün içinde işlem görmüş olmalıdır.Varsa araç ve tapu ruhsatı
    • İşyerinden izin belgesi: Çalışanlar: şirket kağıdına yazılmış İşveren mektubu (izin onayı) (sabit iş telefonu ve adresi, imzalayan kişinin ismi ve pozisyonu, göreve başlangıç tarihi, seyahat süresi, çalışanın pozisyonu)
    • SGK giriş bildirgesi, Sigorta hizmet dökümü ve Son 3 Aylık Maaş Bordroları
    • Çalışan veya şirket sahipleri : - Şirketin ticaret odasında kaydı (oda kaydı orjinal olmalıdır) - Ticaret sicil gazetesinin kopyası – imza sirküleri ve vergi levhası
    • Emekliler: Emekli maaşını gösterir belge (banka hesap özeti veya emekli cüzdanı)
    • Çiftçi ise: bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi
    • Öğrenciler: Öğrenci belgesi, Başvuru sahibinin hiçbir geçim aracına sahip olmaması durumunda ebeveynden ya da Vukuatlı Nüfüs örneğiyle akrabalığını kanıtlayabilecek kişilerden alınan noterden onaylı Taahhütname. (orjinal olmalı)(son 15 gün içinde alınmış olmalı, gidiş-dönüş tarihleri ve günlük 48 Euro olacak şekilde taahhüt edilen toplam tutar belirtilmeli )
    • Geliri olmayan kişiler: Başvuru sahibinin hiçbir geçim aracına sahip olmaması durumunda ebeveynden ya da Vukuatlı Nüfüs örneğiyle akrabalığını kanıtlayabilecek kişilerden alınan noterden onaylı Taahhütname. (orjinal olmalı)(son 15 gün içinde alınmış olmalı, gidiş-dönüş tarihleri ve günlük 48 Euro olacak şekilde taahhüt edilen toplam tutar belirtilmeli )
    • Reşit olmayan ve yalniz seyahat edecek olan başvuranlardan muvaffakatname (orjinal olmalıdır)
    • Şahsi Dilekçe: Vize başvurunuz ile ilgili açıklama yapmak veya iletmek istediğiniz durumları içeren Almanca yada İngilizce yazılmış imza ve tarihli dilekçe. tıklayınız.
Canlı DestekÇEVRİM DIŞI

- Size nasıl yardımcı olabilirim?

Konuşmaya Katıl
Danışman Köşesi
TÜLAY AYKUTELİTÜLAY AYKUTELİ
CAMPUS ile Yurtdışında Dil Eğitimi

Amacımız, rekabetçi dünya koşulları içerisinde boğulup kalan bireyleri her türlü rekabete hazır duruma getirebilmek ve bu amaca ulaşmak için de en önemli koşullardan biri olan dil edinimi konusunda da sizlere kaliteli ve güven dolu bir eğitim hizmeti sunmaktır.

Devamı
GÖKAY ERİÇGÖKAY ERİÇ
ABD Vize Başvurusu Hakkında

ABD vize başvurusu hakkında bilmenizi tavsiye ettiğimiz detaylar...

Devamı
Tüm Makaleler
Ayın Okulu
InlinguaInlinguaDetay

KATILIMCILARIN GÖZÜNDEN

Deniz K.
Deniz K. Yurtdışında Dil Okulları
ALC'de geçirdiğim süre boyunca eğitmenlerin ve yönetimin desteğini sürekli hissettim. Okul haricinde konaklama ve...
Devamı
Onur K.
Onur K. Yurtdışında Dil Okulları
Kings College hayatımın deneyimi oldu. Yeni insanlarla tanışmak, aynı dili konuşmak harika...
Devamı
 
#
Tamam