CAMPUS WSA YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE
Campus Slider

Rusya Öğrenci Vizesi

BAŞVURU BELGELERİ

• Vize başvuru formu,
• Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport,
• 1 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf,
• Uçak rezervasyonu,
• €30.000 teminatlı sağlık sigortası,
• 3 aydan daha uzun süreli başvurularda HIV testi,
• Eğitim alınacak okuldan alınmış kayıt belgesi aslı,
• Eğitim süresi boyunca konaklama ile ilgili bilgi,
• Öğrenci velisi tarafından Rusya Büyükelçiliğine/Konsolosluğuna yazılmış dilekçe aslı,
• Son diplomanız veya eşdeğer belgeniz ,
• Türkiye'de halen bir eğitim kuruluşunda kayıtlı iseniz öğrenci belgeniz ve not çizelgesi,
• Yurt dışında kalacağınız sürece geçiminizi karşılayabileceğinizi kanıtlayan size veya maddi olarak destekleyen kişiye ait  maddi durum belgeleri,
• Resit olmayan öğrenciler için ebeveynler tarafından seyahat etmelerine izin verdiklerini teyit eden noter tasdikli muvaffakatname.

Canlı DestekÇEVRİM İÇİ

- Size nasıl yardımcı olabilirim?

Konuşmaya Katıl
Danışman Köşesi
TÜLAY AYKUTELİTÜLAY AYKUTELİ
Kayıt Olmadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bir dil okuluna kayıt yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken önemli noktaları bu makalede bulabilirsiniz.

Devamı
GÖKAY ERİÇGÖKAY ERİÇ
ABD Vize Başvurusu Hakkında

ABD vize başvurusu hakkında bilmenizi tavsiye ettiğimiz detaylar...

Devamı
Tüm Makaleler
Ayın Okulu
InlinguaInlinguaDetay

KATILIMCILARIN GÖZÜNDEN

Safa O.
Safa O. Yurtdışında Dil Okulları
Muhteşem bir deneyimdi, İngilizceyi gerçekten öğrendim. Üstelik diğer kültürleri tanımam için...
Devamı
Cihad S.
Cihad S. Yurtdışında Dil Okulları
Binaya adımımı attığım ilk andan itibaren burayı evim gibi hissettim. Tüm çalışanlar çok sıcakkanlı...
Devamı
 
#
Tamam