CAMPUS WSA YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE
Campus Slider

İngiltere Öğrenci Vizesi

İngiltere öğrenci vizesi için Başvuru formunun doldurulması ve konsolosluktan online olarak randevu alınması gerekmektedir. Gideceğiniz süreye göre vize ücretiniz değişiklik gösterecektir. CAMPUS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak İngiltere öğrenci vizesi alabilmeniz için size ücretsiz danışmanlık yapmaktayız. İngiltere öğrenci vizesi için gerekli olan belgeler aşağıda sıralanmaktadır:

 

  • Eksiksiz doldurulmus  Başvuru Formu ( CAMPUS sizin adiniza bu formu dolduracaktır.)
  • En az 6 aya geçerliliği ve kullanılabilir ‘vize’ sayfaları olan pasaport
  • Eğer varsa eski pasaportlarınız
  • İki adet yakın zamanda çekilmiş biometrik fotoğraf- bilgisayarda taranmış kopyalar olmamalı-( Fotoğraflar beyaz arka zeminde çekilmiş olmalıdır)
  • Geçerli pasaportunuzun ilk sayfasının fotokopisi
  • Vize harcı:  111 USD (6 aya kadar) - 235 USD (Uzun süreli)
  • Aşağıdaki bilgileri içeren Birleşik Krallık’taki üniversite/okul/kolejden geçerli bir kabul mektubu ( aslı+ 1 fotokopisi)
  • Kurs ücreti ve ödendi ise makbuzu
  • Konaklama detaylarınız ve tutarı
  • Haftada kaç saat eğitim göreceğiniz
  • Kursun başlangıç ve bitiş tarihleri
  • Maddi durumu gösterir belgeler
  • Maaş bordroları veya gelirinizi gösterir belgeler ( asılları + fotokopileri)
  • Eğer iş sahibi iseniz firmanızın belgelerini sağlayınız: Ticaret Odası kaydı, en son vergi levhanız, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi ( fotokopileri)
  • Banka cüzdanları veya Banka Yazıları ( asılları+ fotokopileri – Minimum son 3 aya ait hesap hesap hareketleri- Özelikle bu amaç için bankanızdan antetli kağıda hesap dökümü istenebilir.)
  • Ailenizin maddi durumunu gösterir belgeler örneğin onların maaş bordroları, banka cüzdanları. ( asılları ve fotokopileri)
  • Malvarlığınız varsa bunu kanıtlayıcı belgeler ( Noter tasdikli kopya önerilir)
  • Eğer uzun süreli üniversite öğrencisi olarak gidiyorsanız Birleşik Krallık’taki Üniversitenin koşulsuz kabul mektubu ( aslı+ 1 adet fotokopisi)
  • Eğer Türkiye’de öğrenci iseniz: Öğrenci kayıt belgeniz, eğitim belgeleriniz( aslı+ fotokopisi)
  • İngilizce bildiğinizi gösterir kanıt ( fotokopileri)
  • Sponsorunuzdan veya ev sahibinizden ( eğer varsa):
  • Sponsorunuz tarafından imzalanmış davet yazısı. ( aslı+ fotokopi); ve Birleşik Krallık’taki maddi durumunu gösteren kanıtlar ( asıl+fotokopisi)
  • Birleşik Krallık’ta uygun konaklama imkanlarını gösteren kanıtlar(aslı+fotokopisi); örneğin sponsorunuzun adresini ve gönderildiği kişinin ismini gösteren banka dökümleri, elektrik, su faturası vb.
  • 18 yaşının altında anne-baba/veli ile seyahat etmeyn tüm çocuklar, yanlarında anne-baba/velileri tarafından seyahat etmelerine izin verdiklerini teyid eden noter tasdikli muvafakatname( Asıl+ fotokopi)
  • Erkek müracaatçılar askerlik durumlarını açıklayıcı belge getirmelidir. ( fotokopi)
Canlı DestekÇEVRİM İÇİ

- Size nasıl yardımcı olabilirim?

Konuşmaya Katıl
Danışman Köşesi
GÖKAY ERİÇGÖKAY ERİÇ
ABD Vize Başvurusu Hakkında

ABD vize başvurusu hakkında bilmenizi tavsiye ettiğimiz detaylar...

Devamı
GÖKAY ERİÇGÖKAY ERİÇ
Yılda 200 BİN Öğrenci Malta'ya Gidiyor...

İngilizce öğrenmenin en önemli ülkelerinden biri haline gelen Malta’ya yılda 200 bin öğrencinin gittiğini biliyor muydunuz?

Devamı
Tüm Makaleler
Ayın Okulu
InlinguaInlinguaDetay

KATILIMCILARIN GÖZÜNDEN

Deniz K.
Deniz K. Yurtdışında Dil Okulları
ALC'de geçirdiğim süre boyunca eğitmenlerin ve yönetimin desteğini sürekli hissettim. Okul haricinde konaklama ve...
Devamı
Büşra K.
Büşra K. Yurtdışında Dil Okulları
Beyaz binasını ve kafesini gerçekten çok sevdim. Merkezi bir yerde olması da muhteşemdi....
Devamı
 
#
Tamam